UNPR-ul pune mâna pe şefia Casei de Asigurări

256

cjasFostul liberal Gheorghe Cocină, în prezent vicepreşedinte al UNPR Gorj, a câştigat concursul pentru şefia Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS). Cocină este teoretic de ieri noul şef al instituţiei, el înlocuind-o pe interimara Elena Cojocaru.

După demiterea fostului şef al Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătatea Gorj, adică a pesedistului Daniel Titu Bodoc, Elena Cojocaru a fost pusă, în interimat, de către pedelişti să conducă instituţia publică. Postul a fost între timp scos la concurs iar liberalul Gheorghe Conică, în prezent vicepreşedinte al UNPR Gorj, a devenit, teoretic, de ieri noul director al CJAS Gorj. Fosta directoare, Elena Cojocaru susţine că se va retrage din funcţie lăsându-i locul liber lui Cocină, ea menţionând că va reveni pe postul pe care l-a ocupat anterior în cadrul instituţiei. ,,Pe site-ul Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate a apărut, numele lui Cocină, cu data de 1 iunie, dar nu ştiu exact când va veni. Ordinul de numire nu a apărut însă. (..)Pe site-ul Casei s-a publicat lista cu candidaţii admişi la concurs şi cu prezentarea la post începând cu data de întâi a şasea. Eu revin pe postul de consilier superior de unde am fost numită ca preşedinte”, a declarat Elena Cojocaru, directorul CJAS Gorj.

Primul şef dar nu ultimul

UNPR Gorj sau partidul independenţilor, cum mai este numit, şi-a plasat, teoretic, de ieri, primul candidat într-o funcţie publică. Gheorghe Cocină va trebui să renunţe însă la funcţia de director adjunct la Vama Târgu-Jiu. Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, a făcut public însă, în ultima săptămână, că organizaţia pe care o conduce vrea să obţină mai multe posturi de conducere, la nivel judeţean.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here