UNPR a ajuns la 50 de organizaţii în Gorj

256

Filiala judeţeană a Uniunii Naţionale pentru Progresul României numără în momentul de față nu mai puțin de 50 de organizaţii teritoriale la nivel de judeţ, după cum spune liderul UNPR Gorj, Marius Vlaicu. Acesta a fost prezent week-end-ul trecut la o întâlnire la Braşov cu toţi şefii de organizaţii din ţară şi cu şefii din structurile centrale de conducere ale partidului, spunând că fiecare preşedinte de filială a prezentat un fel de radiografie a organizaţiei din care provine.

Filiala de la Gorj se pregăteşte acum de alegeri interne, cele pentru funcţiile de conducere de la nivel judeţean fiind programate să aibă loc în această toamnă. Până atunci, în următoarea lună, ar urma să aibă loc alegeri în organizaţiile teritoriale, inclusiv în municipiile Motru şi Târgu Jiu.

Vlaicu se declară mulţumit de cât de mult a putut să se dezvolte UNPR în Gorj, el spunând că filiala judeţeană are peste 1600 de membri. Dintre aceştia foarte puţini provin de la PSD, deşi la început existau speculaţii că noul partid se va forma din plecarea social-democraţilor nemulţumiţi de ieşirea de la guvernare.

Liderul interimar de la Gorj declară că filiala pe care o conduce îşi propune să îşi înfiinţeze organizaţii în toate comunele judeţului în această toamnă, toamnă în care vor fi desemnaţi şi o parte dintre candidaţii la viitoarele alegeri locale din 2012. De fapt, după alegerile ce vor avea loc în următoarea lună vor fi destul de evidente orientările şi susţinerile pe care UNPR le va acorda celor care vor candida din partea sa peste doi ani, de regulă şeful unei filiale locale fiind şi candidatul susţinut la o funcţie de primar.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here