Universitatea nu vrea la Severin!

300

Este evident că rezultatele bune ale Universităţii Craiova i-au adus, din nou, pe suporterii olteni pe stadion. Echipa a urcat pe locul doi după victoria de la Voluntari, iar în acest context conducerea clubului din Bănie nu ar agrea o mutare pe arena din Severin. Aşa cum cotidianul “Gorjeanul” a anunţat, doar televiziunile ar putea să-i determine pe “juveţi” să-şi schimbe locul de disputare al meciurilor, iar CSU Craiova a emis un comunicat oficial în care cere să rămână pe Extensiv. Rugămintea către televiziuni este şi mai mare, deoarece, după FC Botoşani, în oraş vine Dinamo.
“Universitatea Craiova este pe locul doi, se bate la podiumul Ligii 1 Orange și are derby cu Dinamo. Orașul trăiește pentru astfel de meciuri. Hai să facem un efort să nu lăsăm Craiova fără fotbal.
Partidele Tottenham Londra – FC Liverpool și Manchester United – Manchester City, veritabile derby-uri din Premier League, s-au disputat la ora locală 12.30. Barcelona ori Atletico Madrid au jucat la 13.00, iar Derby d`Italia, dintre Juventus și Inter s-a jucat la ora 17.00. Toate meciurile amintite mai sus s-au disputat cu stadioanele pline. Suntem siguri că aceste programări nu au afectat rating-ul deținătorilor de drepturi.
În plus, clubul nostru a inițiat acțiuni de pionierat în școlile craiovene pentru atragerea noii generații la stadion. Elevii pot înțelege spiritul Științei cu orice derby văzut pe viu, programat după-amiază, în primul oraș care a trăit pe viu o semifinală de cupă europeană”, se arată într-o parte din comunicatul clubului.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here