Universitatea Craiova revine în Austria. Lui Rotaru i se cer transferuri

679

Formația pregătită de Constantin Gâlcă a definitivat programul de pregătire centralizată. Universitatea Craiova va reveni în cantonament în Austria. Oltenii se reunesc pe 10 iunie și vor petrece prima săptămână în țară. Vor decola apoi spre Salzburg și vor poposi la Neustift Im Stubaital, locaţie în care au fost cazaţi în mai multe rânduri, aflată în regiunea Tirol.
„Neustift Im Stubaital, ‘casa’ Științei pentru două săptămâni. În acest loc s-a pregătit reprezentativa Spaniei pentru EURO 2008, iar în alți ani s-au antrenat naționalele României și Franței. Dintre echipele de club regăsim formații de tradiție precum Ajax Amsterdam, Eintracht Frankfurt, VFB Stuttgart, Legia sau Genoa.
PROGRAMUL ȘTIINȚEI:
10 iunie | reunirea echipei & vizita medicală;
10 iunie – 16 iunie | pregătire pe plan intern;
16 iunie | deplasarea delegației în București;
17 iunie | deplasare cu avionul la Salzburg;
17 iunie – 1 iulie | cantonament în Neustift Im Stubaital la Wellnes Hotel Milderer Hof;
1 iulie | întoarcerea delegației în țară.
Programul jocurilor amicale va fi comunicat ulterior“, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Universității.

Badea și Craioveanu vor jucători
Calificarea echipei în preliminariile Conference League nu a liniștit apele în Bănie. Finanțatorului Mihai Rotaru îi sunt ceruți jucători de la fostele glorii ale echipei. Pavel Badea, director al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, și Gică Craioveanu, fost președinte de imagine al echipei, cred că este nevoie de transferuri ca echipa să lupte pe trei fronturi.
,,Eu cred că va fi nevoie neapărat de întărirea pe fiecare compartiment. E clar că avem dificultăți în apărare, e clar că din punct de vedere al finalizării avem probleme. Ne trebuie jucători importanți care să ridice gradul de concurență la nivelul lotului. Altfel, nu ne vom putea îndeplini obiectivele și vom părea neserioși. Ne asumăm că luptăm pentru campionat, că ne luptăm acolo sus, și tot timpul ieșim maxim pe locurile 2-3. Cu lotul actual nu se poate gândi Craiova la titlu. Să fim serioși. Realist, nu se poate. E clar că e nevoie de întăriri și că domnul Rotaru va trebui să bage mâna în buzunar și să reușească prin scouterii pe care îi are, să aducă fotbaliști adevărați”, a spus Badea. ,,Craiova are acum puține șanse în Europa, dar eu cred că Mihai Rotaru va face o echipă bună. Dacă îl vinde pe Mitriță trebuie să ia cinci sau șase jucători. Dacă nu îl vinde, îi trebuie trei sau patru jucători“, a declarat Craioveanu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here