Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu și Liga Studenților din U.C.B, alături de victimele tragediei din București

426

Liga Studenţilor din Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu invită toți gorjenii să doneze sânge pentru victimele tragediei petrecute în noaptea de 30 octombrie 2015, într-un club din București. Recoltarea a început ieri, dar este nevoie de sânge în continuare.

În urma discuțiilor reprezentanților Ligii Studenților din Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu cu Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu, Dr. Căluțoiu Călina Nicoleta, s-a convenit ca persoanele care doresc să participe la această acțiune să fie așteptate începând de luni, 02 noiembrie 2015, ora 08.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu-Jiu (str. 22 Decembrie, nr. 22, în spatele Policlinicii Stomatologice). Voluntarii vor trebui să specifice faptul că donează pentru victimele tragediei din clubul bucureștean, sângele recoltat urmând a fi trimis la spitalele din Capitală, în funcție de solicitări.
Recoltarea a început luni, în momentul de faţă necesarul de sânge fiind asigurat de către voluntarii care s-au prezentat sâmbătă de la prima oră a dimineții la Centrele de Transfuzie Sanguină din București, deoarece și în următoarele zile va fi nevoie de sânge. “Comunitatea academică din Universitatea «Constantin Brâncuşi» din Târgu-Jiu și Liga Studenților din U.C.B. sunt alături de cei care au supraviețuit tragediei și luptă pentru viața lor în spitalele din București, dar și de familiile care au suferit pierderea celor dragi. Dumnezeu să îi odihnească pe cei care și-au pierdut viața în noaptea de 30 octombrie 2015, în clubul din București”, se arată într-un comunicat al UCB Târgu-Jiu.
Mai mulţi studenţi ai Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu de la primele ore ale zilei de 2 noiembrie. Ei fac un apel la toţi gorjenii să vină să doneze sânge pentru a salva vieţile tinerilor care au suferit arsuri grave în timpul incendiului de la clubul Colectiv din Capitală.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here