Unităţile de învăţământ din Gorj, “reînnoite” înainte de începerea anului şcolar

124

Consiliul Judeţean Gorj acordă o atenţie deosebită începerii noului an şcolar 2012-2013, prin pregătirea bunelor condiţii de desfăşurare a actului de învăţământ la unităţile şcolare de pe raza judeţului.

Această acţiune de verificare şi monitorizare a fost demarată ieri de către o comisie alcătuită din două echipe mixte, acestea incluzând reprezentanţi ai instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean Gorj, ISJ, DSVA şi ai DSP Gorj. În fiecare localitate, echipele vor fi însoţite de către reprezentantul autorităţii publice locale. La finalizarea lucrărilor atât reprezentanţii Consiliului Judeţean cât şi ai Instituţiei Prefectului vor primi o informare a constatărilor precum şi a măsurilor de remediere dispuse cu ocazia verificărilor.
Tot în aceste sens, în data de 20 august, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a avut o întrevedere cu conducerea Colegiului Tehnic ,,George Coşbuc” din municipiul Motru, privind reluarea lucrărilor de modernizare la clădirea instituţiei de învăţământ. În urma solicitării colectivului directoral, Călinoiu s-a deplasat la faţa locului, fiind însoţit de către Ion Işfan, inspectorul general al ISJ Gorj.

Tâmplărie înlocuită
În urma prezentării situaţiei şi a discuţiilor purtate s-a hotărât înlocuirea, în regim de urgenţă, a tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC, lucrările de modernizare a clădirii fiind blocate de mai bine de 2 ani de zile. Se doreşte ca lucrările de înlocuire a tâmplăriei să fie încheiate până la începerea anului şcolar 2012-2013.
Andrada Bărăitaru
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here