Unic candidat, post ratat!

3687

A candidat singur pe loc, dar nu s-a mai prezentat la examen! Inspectoratul de Poliție Județean Gorj nu a reușit să desemneze un șef, prin concurs, pentru postul de poliție din comuna Stoina.
Singurul candidat înscris și validat pentru concursul din 6 februarie nu s-a mai prezentat la interviul pentru verificarea cunoștințelor necesare îndeplinirii atribuțiilor postului.
Concursul era organizat la sediul IPJ Gorj, postul fiind destinat agenților de poliție cu studii medii și cu cel puțin doi ani vechime în MAI.
Singurul candidat înscris a trecut de selecția dosarelor, dar nu a mai dorit să participe la interviu, așa că IPJ Gorj va trebui să reia întreaga procedură.
Situație diferită însă la postul de poliție din comuna Lelești. Aici, șase candidați s-au arătat interesați de post, însă doar doi au mai participat la interviu. Ambii polițiști au obținut note peste 7, diferența de punctaj fiind una mică.
Candidatul cu nota 7.73 a depus contestație, fără succes însă, fiind notat cu 6.81, sub pragul minim de promovare, așa că a fost declarat „respins”. Concursul a fost câștigat de contracandidatul său, cu nota 7.83.
Tot cu o notă sub 8 a fost câștigată și șefia postului de poliție din Ciuperceni.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here