Un topor și un pistol, confiscate de la afaceristul ridicat de anchetatori chiar de lângă locuința sa din Târgu-Jiu

10803

Un topor a fost găsit, miercuri, în portbagajul mașinii marca Audi, aparținând afaceristului de etnie romă Bobi Cristian Căldăraru, din Târgu-Jiu. Asta, după ce polițiștii criminaliști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj au descins, alături de mascați și de jandarmi, vizavi de locuința lui Căldăraru, solicitând deschiderea și actele autoturismului, parcat pe marginea drumului. Câțiva martori susțin că polițiștii ar fi găsit și un pistol, aparținând respectivului. Cert este că polițiștii au plecat de la percheziție cu o cutie și cu toporul băgat într-o pungă de culoare maro. Mașina a fost ridicată pe o platforma și dusă la IPJ Gorj, în timp ce proprietarul și mai multe persoane au fost luate la audieri.

Bobi Cristian Căldăraru deține mai multe proprietăți pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu, iar vecinii susțin că nu doar aici se opresc proprietățile lui Căldăraru care ar avea locuințe și în București și Constanța.
Nu banii i-ar fi preocupat însă ieri pe anchetatorii SIC, ci arsenalul deținut de către respectivul chiar în mașina sa de culoare neagră. Asta se înțelege într-un schimb de replici între Bobi și un alt târgujian cunoscut, învinuit pe un live de faptul că ar fi turnat poliției. Respectivul a negat această posibilitate și a menționat că Bobi s-ar fi lăudat că deține asupra sa o armă de foc.
Cert este că, mașina respectivului a fost percheziționată, iar în interior s-a găsit un topor, mai exact în portbagaj și, se pare, și un pistol.
Proprietarul a fost audiat alături de alte persoane, în cursul zilei de ieri, iar mașina și armele au fost ridicate și duse la poliție.
IPJ Gorj a anunțat că în cauză se fac cercetări de către polițiștii de la SIC în cadrul unui dosar penal, amănuntele din anchetă nefiind, deocamdată, publice.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here