Un tânăr din Crușeț a găsit un portofel cu valută pe care l-a predat poliției!

170

Un bărbat de 35 de ani din comuna Cruşeţ, judeţul Gorj, a predat poliţiei un portofel cu 835 de euro, mai multe carduri bancare şi documente personale, pe care l-a găsit pe o stradă din Craiova, acesta fiind cel de-al doilea caz de acest fel din ultimele zile. 

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul din Cruşeţ s-a prezentat, vineri, la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova, care a predat organelor de poliţie un portofel, în care se afla suma de 835 euro, carduri bancare şi documente personale. Acesta a declarat că a găsit portofelul în parcarea unui magazin, de pe strada Calea Severinului din Craiova.  Poliţiştii au identificat proprietarul portofelul – un bărbat din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care s-a prezentat la sediul secţiei unde i-au fost restituite bunurile.
În urmă cu cinci zile, la sediul Secţiei 2 Poliţie Craiova s-a prezentat o femeie de 63 de ani, din localitate, care a predat oamenilor legii un portofel, în care se aflau documente, 630 de euro şi 1.000 de lei. Și în acest caz, proprietarul a fost gasit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here