Un tânăr din Ciuperceni, pericol public! Beat, fără permis și cu o mașină furată, acesta circula pe contrasens

97

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Ciuperceni, este cercetat pentru trei infracțiuni, după ce a furat mașina unui bărbat din Telești și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În urma impactului, acesta și-a continuat deplasarea, însă, după ce a parcurs aproximativ un kilometru, s-a răsturnat în șanț.

La data de 8 septembrie, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin apelul 112, de un tânăr de 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu un autocar pe DN 67 Bujorăscu, a fost acroșat de un autoturism ce se deplasa pe sensul opus şi care nu a oprit la locul accidentului.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că în urma impactului nu au rezultat victime, iar autoturismul a fost identificat la circa un kilometru de locul accidentului, răsturnat în afara părții carosabile. În urma investigațiilor a fost identificată persoana care a condus autoturismul, un tânăr de 22 de ani, din comuna Ciuperceni, care a sustras autoturismul ce aparține unui bărbat din comuna Teleşti. Totodată, tânărul a fost testat cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deține nici permis de conducere.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, care nu deține permis de conducere şi furt în scop de folosinţă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here