Un strop de magie, la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”

1411

“Minunații lui Verdini” au sosit, ieri, la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu și au oferit elevilor un mic spectacol de magie, spre deliciul și încântarea celor mici.

Cum ar fi lumea fără teatru, artă, muzică și poezie sau fără acea magie care reușește să ne deconecteze cu totul de la cotidian? De un moment de magie, unde totul prinde viață și copiii sunt fermecați, s-au bucurat ieri, atât preșcolarii cât și elevii claselor primare de la Școala Gimnazială “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, preț de câteva minute, alături de magicianul trupei “Minunații”.
Atmosfera încărcată cu mici experimente condimentate cu mult umor, precum și prezentarea unor trucuri de magie oferite de trupa de show bucureșteană, ce a îmbinat voia bună cu dansul, a adus bucurie în sufletele celor mici, iar curtea școlii a răsunat de râsetele lor. În final, copiii au aplaudat și au cântat, împreună cu magicianul, pe melodia “Magie în baloane de săpun”, luându-și astfel, rămas-bun, dar cu speranța că se vor revedea curând.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here