Un spaniol a ajuns la Pandurii

188

Mijlocaşul ofensiv spaniol Armiche Ortega Medina a ajuns, astăzi, în cantonamentul din Slovenia al echipei Pandurii şi a semnat un contract pentru următorii doi ani cu clubul din Târgu-Jiu. Mijlocaşul de 28 de ani, născut la Las Palmas de Gran Canaria, a făcut junioratul la Levante şi şi-a început cariera în 2008 la Las Pamas de unde a fost împrumutat în 2010 la Benidorm. În perioada 2011 – 2013 Armiche a evoluat pentru Valencia, club la care a ajuns la 22 de ani şi la care a cunoscut consacrarea de acolo fiind transferat în 2013 în prima ligă din Grecia. La Levadiakos a jucat până în 2015 când a fost transferat de MKS Crakovia şi în acelaşi sezon la Barakaldo FC, club din Spania la care a evoluat până în acest an şi la care a marcat de patru ori în 27 de meciuri. Armiche s-a dovedit un bun marcator şi la Valencia unde în două sezoane, în care a evoluat în 50 de meciuri, a marcat de 10 ori. La grecii de la Levadiakos Armiche s-a remarcat prin constanţa sa în jocuri, evoluând timp de două sezoane în 46 de meciuri.
Jucătorul spaniol a ajuns noaptea trecută în cantonamentul echipei Pandurii de la Maribor şi de azi se pregăteşte sub comanda lui Petre Grigoraş.
Preşedintele Narcis Răducan a precizat că jucătorul are multe atuuri care îl recomandă pentru a evolua la Pandurii, printre care şcoala spaniolă de fotbal a celor de la Valencia, dar şi experienţa sa în prima ligă din Polonia sau Grecia: „Armiche e un jucător ofensiv cu şcoala spaniolă făcută la Valencia dar are şi experienţa primelor ligi din Polonia şi Grecia. Îl aşteptăm cu nerăbdare la treabă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here