Un şofer a fost prins circulând cu 204 km/oră, la Drăgotești

2660

Un bărbat din Mătăsari a fost prins de poliţiştii rutieri când conducea o motocicletă cu 204 kilometri pe oră, într-un sat din comuna Drăgotești. Acesta a rămas fără permis şi a primit și o amendă, informează joi Poliţia.

“La data de 29 mai, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru – Formațiunea Rutieră, au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din Mătăsari, care a fost înregistrat cu aparatul radar, în timp ce conducea o motocicleta pe DJ 673 A Trestioara, având o viteză de 204 km/oră.

În urma celor constatate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a conducătorului autovehiculului cu suma de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind Circulația pe drumurile publice și, totodată, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Atragem atenția asupra conștientizării riscurilor la care se expun participanții la trafic, în momentul când încalcă regulile de circulație rutieră. Accidentele rutiere în care au fost implicați motocicliști, au fost de multe ori fatale”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here