Un singur microbuz şcolar, funcţionabil la Bălăneşti

146

Elevii din satele comunei Bălăneşti sunt transportaţi la cele trei şcoli din comună cu un singur microbuz şcolar, asta pentru că cel de-al doilea microbuz se află pe butuci.

Primarul comunei Bălăneşti, Ovidiu Pungan, susţine că nu are bani pentru reparaţiile celui de-al doilea microbuz, marca Aro, însă este mulţumit că a avut banii necesari pentru a face măcar stocul de lemne necesar elevilor din şcolile comunei. “Suntem pregătiţi să facem faţă sezonului rece, spun asta deoarece s-a achiziţionat material lemnos pentru şcoli nu ne rămâne decât să aşteptăm cu bucurie iarna”, a declarat Ovidiu Pungan, edilul localităţii Bălăneşti.

Nevoia unei toalete ecologice
O altă problemă cu care se confruntă primarul comunei Bălăneşti este nevoia stringentă a unei toalete la Şcoala din Glodeni. Însă crearea unei toalete ecologice ar costa 3 miliarde de lei vechi, bani pe care autorităţile locale nu îi deţin. “Am cerut sprijinul ministrului privind probleme toaletei, însă până acum nu am primit un răspuns. Avem multe proiecte în derulare pentru asfaltarea drumurilor, canalizare dar nu avem finanţare”, a conchis Pungan.
Andrada Bărăitaru
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here