Un singur candidat pentru șefia Serviciului Criminalistic

176

Înscrierile la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Criminalistic, cu recrutare din sursă internă, s-au încheiat, vineri. Reprezentanții IPJ Gorj susțin că un singur candidat și-a depus dosarul. Surse susțin că ar fi vorba despre comisarul de poliție Petre Cristian Sprîncenatu, actualul șef. Acesta a fost împuternicit șef al Serviciului Criminalistic, după pensionarea lui Ionuț Crăc, cel care a candidat, pe 11 iunie, din partea PNL la fotoliul de primar din Drăguțești.
Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 12 decembrie, la ora 11.00 și va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
”Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Contestaţiile se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere. Nota acordată după soluţionarea contestaţiilor la interviu, este definitivă”, se precizează pe site-ul IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here