Un singur candidat pentru postul de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu

289

Ileana Enache, fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, vrea să ocupe, din nou, o funcție de conducere. Magistratul s-a înscris la concursul care se va încheia pe 19 decembrie, privind postul de prim procuror adjunct, în cadrul acestei instituții. În perioada 5-12 noiembrie 2017 va avea loc testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres, rezultatele urmând să fie afișate pe 13 noiembrie. Între 17-29 noiembrie 2017 va fi susținut proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, iar pe 10 decembrie va fi testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane. Rezultatele finale vor fi afișate pe 19 decembrie 2017.
Ileana Enache a fost prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu , de la 1 ianuarie 2014, până în luna ianuarie 2017, când Camelia Caragea a fost numită în funcția de conducere, în urma rezultatului obținut la concurs.
În prezent, gradul de ocupare al locurilor de muncă de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu este de 85,71%, fiind vacant un singur post, cel de conducere, pentru prim procuror adjunct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here