Un singur candidat pe postul scos la concurs de DSP

138

Postul temporar vacant scos la concurs de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a atras un singur candidat. Acesta şi-a depus dosarul cu puţin timp înainte de expirarea termenului limită de înscriere. Concursul propriu-zis se va desfăşura miercuri.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacantă – consilier principal. Concursul va avea loc pe data de 19 septembrie, înscrierile finalizându-se luni, 17 septembrie. Se pare că nu foarte multă lume a fost interesată de acest post, dat fiind faptul că s-a înscris o singură persoană. „Avem un singur dosar depus, persoana respectivă înscriindu-se chiar astăzi (n.red.: luni). Nu ştim de ce s-a înscris o singură persoană, pentru că noi am anunţat din timp, concursul a fost şi mediatizat în presa locală”, a explicat Marius Boeriu, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.
Marius Boeriu a mai spus că era necesar ca potenţialii candidaţi să îndeplinească toate condiţiile cerute pentru acest post. Condiţiile pentru a participa la concursul de angajare au fost: „studii superioare de specialitate licenţă în Drept; 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; cunoştinţe pe calculator – nivel mediu”.
Concursul se organizează la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj pe data de 19 septembrie 2012 – proba scrisă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here