Un sfârșit glorios al carierei și un început al tihnei – Viața de profesor nu a fost și nu este ușoară!

1750
dav

Ne întrebăm adesea, retoric, când a trecut timpul și de ce așa de repede…Cu siguranță, dle.profesor Voicu Teodor, lăsați în urmă o viață închinată școlii, o istorie a unei cariere presărate cu multe bucurii, împliniri și satisfacții.
Rămân roadele unei frumoase cariere didactice și mai cu seamă rămâneți un exemplu demn de urmat pentru generațiile de elevi cărora le-ați modelat caracterul, le-ați influențat poate destinul, și le-ați deschis mereu noi orizonturi.
Rând pe rând, promoții de elevi v-au făcut mândru de această nobilă profesie, iar realizările pe plan profesional v-au făcut să uitați, poate pentru o clipă nopți de nesomn, momente de impas, neîmpliniri, dar ați mers mai departe cu demnitate.
Pentru toate acestea și pentru omul minunat pe care l-am cunoscut, eu vă felicit și vă urez acum la sfârșit de carieră didactică, multă sănătate, viață lungă și să vă bucurați de toți cei dragi.
Sper ca printre amintiri să păstrați numele unor colegi cu care v-ați intersectat pașii, timp de zeci de ani, pe poarta aceleași școli.
Cu mult respect,Vasile-Popescu Cornelia

Alături, am atașat și câteva cuvinte din partea unor colegi dragi și inimoși, care au adăugat comentarii la articolul meu:
O enciclopedie vie, un monument de cunoștințe este domnul profesor! Din partea mea are o stea pe aleea geniilor. Vă urez să aveți liniște, iar când treceți pe lângă școală, să nu uitați că aici ați făcut ,,istorie ‘’!!!
Multă sănătate să aveți, noi vă așteptăm din când în când pe la noi, să mai sorbim din paharul amintirilor !!!-
Costoiu Raluca-prof înv primar

Domnul profesor Voicu Teodor va fi o istorie vie pentru comunitatea din Albeni. Îi compătimesc pe cei care nu l-au înțeles și îi felicit pe cei care l-au respectat și îi recunosc meritele și calitățile de dascăl. Acest om a reprezentat pentru mulți elevi o lumină călăuzitoare în viață. Respect pentru dumneavoastră domnule profesor, Voicu Teodor!
Cu stimă, Prof.Vasile Popescu Ion Sorin

Multă sănătate, viață lungă și să aveți parte de liniște sufletească!
Sunt onorat să am un coleg de catedră de talia dumneavoastră!
Prof. înv. primar Iosu Valer Constantin

12 iunie 2020- Sfârșit de școală
Cel mai emoționant sfârșit de an școlar pentru mine, deoarece tatăl meu iubit, Voicu Teodor, iese la pensie din luna septembrie. Așadar, fac un exercițiu de imaginație, dar tot nu pot avea o perspectivă despre cum va arăta școala fără dumnealui….
Un singur termen îmi vine în minte: pustie…
Oricum, tatălui meu, OM minunat și dascăl desăvârșit, îi port nu doar eu, ci o mulțime de oameni care îl cunosc, profund respect. De la dumnealui am învățat să tind spre cele mai înalte visuri, să îmi respect elevii și să le ofer hrana spirituală de care aceștia au atâta nevoie.
Este simplu: Tati, te iubesc, te iubim și vei fi mereu omul care a adus cunoașterea în cea mai pură formă în această comunitate, în satul Albeni, alături de buna mea mamă.
Pensie lungă, o viață liniștită și să îți iei mereu putere din reușitele noastre, ale celor care te prețuim necontenit!
#ducem#povestea#mai#departe#
Prof. Pânișoară Elena Ștefania- fiica domnului profesor

,,Ne amintim cu apreciere de străluciții noștri profesori, însă cu gratitudine de acei profesori care au atins simțămintele noastre umane. Lucrurile ce trebuiesc a fi învățate sunt în mod necesar o materie brută, însă căldura este elementul vital pentru creșterea plantelor și a sufletelor copiilor”. Carl Jung
Pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început. Felicitări, domnule profesor, pentru o carieră deosebită și vă doresc ca anii ce urmează să fie sănătoși și fericiți!
Prof.înv.primar Hodoiu Paula Elena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here