Un șef din CEO a demisionat

2974

Șef de strategii – dezvoltare din CEO, Sorin Alecu, cel căruia fosta directoare Lăcrămioara Pințea i-a umflat salariu cu 40 de milioane de lei vechi, a demisionat ieri din Complexul Energetic Oltenia. Acesta ajunsese la o leafă de 15.500 de lei.

Este unul dintre cei care au scris planul de restructurare pentru CEO, alături de Lăcrămioara Pințea, demisionară și ea din CEO, în timpul scandalului Schengen, în care s-a vorbit cu revoltă și despre OMV Petrom, companie în a cărei conducere este chiar soțul fostei directoare din CEO, Viorel Pințea. Recent, președintele Sindicatului Alfa, Alin Munteanu, i-a cerut actualui manager, Dan Plaveti, să-i lase fără funcții pe cei care au lucrat la ,,demolarea companiei”, făcând unul dintre cele mai agresive planuri de restructurare. Cert este că cei doi șefi pare că și-au îndeplinit misiunea – închiderea capacităților CEO – și au plecat.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. A scris el…,dar cine i-a dictat acest plan de restructurare?
    Eu cred că Sorin a primit ,,sfaturi”, pentru a lua această decizie, de la Ilustrul și Venerabilul său Tată, care este nimeni altul decât fostul Director General al Combinatului Minier Motru, Dl Inginer Nicolae Alecu, care și acum se bucură de mult respect în branșă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here