Un polițist aflat în timpul liber a rezolvat două cazuri de dispariție

10468

Două surori din comuna Mătăsari, date dispărute ieri, au fost găsite rapid cu ajutorul șefului de Post din localitate, Constantin Tănăsoiu, care se afla în timpul liber.

“În după-amiaza zilei de 20 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați despre faptul că două minore surori, Vizantie Ramona Ionela, de 15 ani și Vizantie Claudia Mihaela, de 16 ani, ambele din comuna Mătăsari, ar fi plecat la școală și nu s-au mai întors, după terminarea orelor de program. Fotografia minorelor și semnalmentele au fost transmise în cel mai scurt timp către toți polițiștii din județ, care au demarat activități specifice pentru identificarea lor. Aflat în timpul liber, pe raza municipiului Târgu-Jiu, șeful Postului de Poliție Mătăsari a fost informat despre dispariția fetelor, având în vedere faptul că cele două locuiesc pe raza de competență a polițistului. Șeful de post a reușit să obțină, cu celeritate, informații care au condus la identificarea celor două minore, date dispărute de familie, în zona cartierului Slobozia, din municipiul Târgu-Jiu, în siguranță, în timp ce se deplasau, cu un microbuz, către localitatea unde domiciliază.

La scurt timp, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale le-au preluat pe cele două surori, le-au transportat la domiciliul lor, din comuna Mătăsari și le-au predat părinților”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Fetele au declarat că, în perioada dispariției, nu au fost victime ale unei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here