Un parlamentar de Gorj sare în ajutorul pădurarilor de la Peștișani, care pentru corectitudine sunt la un pas să rămână șomeri

663

După președintele USR Gorj, Radu Miruță, care s-a declarat revoltat de problema celor doi pădurari de la Peștișani, care riscă să rămână fără loc de muncă, după ce au sesizat ilegalități silvice, joi, deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a sărit și el în sprijinul celor doi salariați. “Este inadmisibil așa ceva și nu trebuie să lăsăm ca aceste lucruri să se întâmple. Eu voi face o interpelare, după ce o să aflu toate aspectele din această afacere, astfel încât oamenii care sesizează încălcări ale legii să nu aibă ei de suferit, ci, dimpotrivă, cei care încalcă legea să răspundă. Mi se pare absurd ca un om care observă o încălcare a legii și o sesisează organelor de anchetă, organe care ar trebui să-i tragă la răspundere pe cei care greșesc, să aibă tot ei de suferit”, a spus parlamentarul în conferința de presă a PNL Gorj. Gorjeanul a relatat în urmă cu câteva zile că pădurarii Gheorghe Popescu și Cristi Plai, angajați ai Ocolului Silvic Peștișani, au sesizat că într-un canton în care firma omului de afaceri Valu Mucenic exploatează legal lemne, “cineva” a folosit o marcă falsă pentru a putea tăia ilegal zeci de arbori pe lângă cei doborâți cu acte în regulă. Poliția a început o anchetă, dar, din punct de vedere administrativ, cei doi au fost mutați la alte cantoane, mai mici, și se tem că vor rămâne fără loc de muncă.
A.STOICA

3 COMENTARII

  1. Ha, ha, ha . Marca falsificata care a fost folosita la marcarile false poarta indicativul PP- GJ – 02-04 si este a ,,,,,,SURPRIZA,,,, este a ing Radulescu Cornel , nimeni altul decat presedintele PNL Pestisani si fostul candidat la functia de primar in 2016 . Oare banii furati de Valintin Mucenic din padurile Obstei Pestisani ajung si la varful PNL Gorj ? Intreb si eu , nu dau cu parul . Intreb pentru un ,, prieten ,,.

    • Am inteles , de acolo grija lu dom deputat Vilceanu . Nu mai poate el de grija padurarilor care au demascat inginerul spagar .Probabil vrea sa afle ce au declarat padurarii la Politie despre omul sau la partid..

  2. Cristi Plai se bagă degeaba in seamă,lemnele marcate s-au găsit în cantonul lui Popescu,el nu are nici un merit,rotirea pe cantoane o practică și Romsilva,din păcat pădurarii ocolul silvic Brâncuși se implica in tot felul de și apropo de ce a fost iertat pădurarul Popescu când a fost prins cu mașina cu lemne?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here