Un parlamentar de Gorj i-a dat bani lui Manda. „Am act prin notariat”

1203

Senatorul Scarlat Iriza, acționar la patru firme, își împrumută cu bani colegii de partid. Parlamentarul l-a ajutat financiar pe fostul senator Claudiu Manda, ales europarlamentar, în urma alegerilor din 26 mai. „L-am împrumutat pentru campania electorală. Am act de împrumut prin notariat, cu destinația precisă a banilor. Acest împrumut este declarat și de domnul Manda. Îi voi primi înapoi atunci când Manda va primi banii de la Autoritatea Electorală Permanentă”, ne-a declarat senatorul Scarlat Iriza.
La rândul său, parlamentarul de Gorj are de restituit, până anul viitor, trei împrumuturi, două luate de la bănci, în sumă totală de 116.000 de lei, dar și unul de 50.000 de lei, primit de la o persoană fizică.
Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, ar putea însă să-și plătească mai rapid datoria. La plecarea din Parlamentul României, Manda a făcut publică declarația de avere actualizată cu banii pe care el și soția sa, Lia Olguța Vasilescu, i-au primit la nuntă, respectiv peste 240 de mii de euro și mai mult de 300 de mii de lei. Manda și-a trecut în declarația de avere și suma pe care a dat-o la PSD pentru campania electorală, respectiv 436.000 de lei.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here