Un pandur vrea la Dinamo

237

În prima săptămână ca antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone a început să se ocupe deja de construirea lotului pentru sezonul viitor. Unul dintre cei care se află pe lista ”Falcosului” e Viorel Nicoară, de la Pandurii. Jucătorul gorjenilor a recunoscut că a discutat deja cu Andone şi că îşi doreşte să ajungă în ”Ştefan cel Mare”.
”Da, este adevărat că m-a sunat nea Ando. Cu dânsul am mai lucrat şi la CFR Cluj, unde am câştigat un campionat şi am jucat apoi în Champions League. M-a sunat să mă întrebe dacă vreau să vin la Dinamo şi i-am spus că sunt interesat. Dinamo este o echipă mare, e o echipă de tradiţie, cu suporteri care fac coregrafii foarte frumoase. Sunt cei mai buni suporteri din ţară. Pentru mine, Dinamo ar fi prima opţiune în această vară.
Situaţia cu Pandurii este următoarea: pe 30 iunie mi se încheie contractul. Nu exclud varianta de a rămâne acolo, dar pentru că nu se ştie care va fi viitorul echipei, trebuie să mă concentrez pe cariera mea. Acolo, la Pandurii, am avut un grup unit şi îmi pare rău că echipa se dezbină. Nu este normal ca o echipă care a terminat pe podium să se dezbine într-un timp atât de scurt. Am avut un staff tehnic foarte bun, cu un antrenor care a ştiut să ne încurajeze când ne-a fost mai greu şi a ştiut să ne motiveze”, a declarat Viorel Nicoară, potrivit Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here