Un nou val de angajări la Spitalul Județean

252

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de medic specialist medicină de urgență și mai multe posturi de asistent medical, infirmier, îngrijitoare, muncitori, kinetoterapeut și administrator. Înscrierile se fac până pe data de 12 ianuarie.

Douăzeci de posturi vacante au fost scoase la concurs de către Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Este vorba despre: 4 posturi asistent medical principal la Camera de gardă pentru activitatea de îngrijiri la domiciliu; un post de asistent medical principal și unul de debutant la UPU-SMURD; un post de asistent debutant la Secția Chirurgie II; 2 posturi de asistent medical debutant la Secția Recuperare Medicină Fizică și Baleneologie; un post de administrator II la UPU-SMURD; un post de kinetoteraput debutant la Laboratorul de Recuperare Medicină Fizică și Baleneologie; câte un post de infirmier debutant la secțiile: Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, Chirurgie generală I, Neonatologie și Pediatrie; câte un post de îngrijitoare la Cardiologie și la Chirurgie generală I; un post de electrician la Formația de întreținere și reparații clădiri și instalații; un post de muncitor necalificat la Blocul Alimentar.
Candidații care doresc să participe la concurs trebuie să depună dosarele până pe data de 12 ianuarie, ora 16.00, la secretariatul comisiei de concurs – Serviciul RUNOS / Compartiment Juridic, situat la etajul II în Ambulatoriul integrat spitalului (Policlinică).

Două posturi de medic, vacante la UPU
Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a publicat în săptămânalul Viața Medicală din 22 decembrie 2016, anunțul privind organizarea concursului pentru ocuparea a două posturi de medic specialist medicină de urgență la UPU – SMURD. Tematica de concurs și bibliografia se găsesc la Serviciul RUNOS al SJU. Concursul se organizează în perioada 31 și 90 de zile de la publicarea anunțului. Termenul de înscriere este de 15 zile de la publicarea anunțului.
Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul RUNOS al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, telefon 0253243315 int 307 sau 0253227161.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here