Un nou transfer la Pandurii

221

Mijlocaşul Ovidiu Herea a ajuns, astăzi, la un acord cu conducerea Clubului Pandurii Târgu Jiu şi a semnat un contract pentru următorii doi ani.
Fostul jucător al echipei Skoda Xanthi a mai evoluat în cariera sa în prima ligă din România pentru FC Naţional, timp de patru sezoane, şi pentru Rapid, timp de şase sezoane, după care din 2013 a evoluat în prima ligă din Elveţia, la FC Sion, de unde în 2015 a fost transferat de Skoda Xanthi din Grecia.
Mijlocaşul a totalizat peste 250 de meciuri în prima ligă şi Cupa României, dar are şi o bogată experienţă europeană în meciuri de cupa UEFA şi UEFA Europa League. Herea este, de asemenea, un foarte bun marcator având 50 de goluri marcate numai în competiţiile interne şi nouă goluri marcate în 46 de partide jucate pentru elveţienii de la FC Sion. La începutul carierei sale Ovidiu Herea a evoluat pentru naţionala Under 21 şi pentru naţionala de seniori a României.
Preşedintele Narcis Răducan a precizat că Herea este un jucător de mare calitate care poate deveni rapid favoritul suporterilor: „Herea este un jucător de mare calitate. Sunt extrem de bucuros că ni se va alătura şi sunt convins că va fi unul dintre favoriţii tribunei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here