Un nou seminar de combatere a bullyingului, organizat de ADER Târgu-Jiu

1390

Asociația pentru Democrație Educație Respect (ADER) continuă seria seminarelor interactive în școlile din județul Gorj: ,,Pasivitatea nu oprește bullyingul!”.

Cel mai recent seminar interactiv a fost organizat marți, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu. Elevii de la Liceul de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, voluntari ADER, au prezentat într-o scenetă câteva acte de bullying, generând discuțiile despre modul în care pot fi prevenite actele de bullying și cum poți să te implici în combaterea acestui fenomen. Seminare similare au fost organizate săptămânile trecute și la Școala Gimnazială nr. 1 Țicleni, Școala Gimnazială ,,Sf. Nicolae” Târgu-Jiu, Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, Colegiul Național ,,Tudor Arghezi” din Târgu-Cărbunești, Școala Gimnazială ,,George Uscătescu” Târgu-Cărbunești.
Proiectul ,,Pasivitatea nu oprește bullyingul!” este implementat de către Asociația pentru Democrație Educație Respect, în calitate de promotor, în parteneriat cu Liceul de Arte ,,Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” Târgu-Jiu și Asociația Research Network on Resources Economics and Bioeconomy din Ploiești. Proiectul, derulat în județele Gorj și Prahova, este finanțat în cadrul apelului 4 – Conștientizare privind drepturile omului şi tratament egal (ongoing), program finanțat de Granturile Spațiului Economic European și Norvegiene 2014-2021 și administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here