Un nou proiect ADER pentru tinerii din Târgu-Jiu

1301

Asociația pentru Democrație Educație Respect implementează în perioada septembrie – decembrie 2022 proiectul „ADERĂ LA O CONDUITĂ PREVENTIVĂ IN LUMEA VIRTUALĂ”.

Scopul proiectului este promovarea printr-o educație non-formală a regulilor de conduită online pentru protecţia individuală şi familială în rândul tinerilor.

„Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt: creşterea gradului de promovare a măsurilor de prevenție în mediul virtual; creșterea gradului de conștientizare a tinerilor cu privire la riscurile din mediul virtual. Beneficiarii direcți ai proiectului sunt minim 100 tineri (14 – 35 ani) din Municipiul Târgu-Jiu. În perioada septembrie – noiembrie 2022 vor avea loc următoarele activități destinate grupului țintă: seminar interactiv „SigurNet!” (septembrie – noiembrie 2022) și flash mob „ADERă la o conduită preventivă în lumea virtuală” (noiembrie-decembrie 2022). Proiectul este realizat cu sprijinul UAT Municipiul Târgu Jiu și al Consiliului Local Târgu Jiu”, anunță ADER.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here