Un nou jucător, la Pandurii

325

Petre Grigoraș primește întăriri pe zi ce trece la Pandurii! După ce la Tg. Jiu au ajuns în această vară fotbaliști cu super CV, ca Ovidiu Herea, Lucian Sânmărtean și George Țucudean, președintele Narcis Răducan a reușit să mai dea o lovitură pe piața de mercato. Acesta a ajuns, în această seară, la un acord cu Liviu Antal, mijlocașul de 28 de ani al celor de la Hapoel Tel Aviv, cotat în acest moment pe siteul de specialitate transfermarkt.de la un milion euro.
Mai mult, revenirea lui Antal, campion al României cu Oțelul Galați vine cu o soluție financiară excelentă. 75% din salariu pe care acesta îl încasa la Hapoel Tel Aviv va fi plătit de către cei din Israel. Mutarea a fost intermediată de Bogdan Apostu, impresarul jucătorului.
“Pot să confirm informațiile. Este adevărat am ajuns în această seară la un acord cu Liviu Antal. Petre Grigoraș și l-a dorit foarte mult pe Liviu la echipă după ce cei doi au lucrat împreună la Galați. Este un jucător pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne de îndeplinim toate obiectivele propuse.
Sunt bucuros că am reușit această mutare și sper să fim la turație maximă din meciurile viitoare. Se reface un cuplul de mijlocași experimentați odată cu venirea lui Liviu, iar Lucian Sânmărtean poate avea pe teren omul cu care a jucat în Champions League”, a declarat pentru GSP, președintele Narcis Răducan, cel care a lucrat la acest transfer extrem de mult în ultimele săptămâni, alături de impresarul jucătorului, Bogdan Apostu.
În Liga 1, pe lângă titlul de golgheter pe care l-a bifat în sezonului 2013-2014, pe când evolua la Vaslui, Antal a câştigat titlul şi Supercupa cu Oţelul (2011).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here