Un nou director medical la Spitalul Județean

693

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu are un nou director medical. Este vorba despre medicul psihiatru Diana Marcoci. Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, acesta precizând și că urmează să se reia procedura de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor de medic șef la secțiile Chirurgie II și Obstetrică-Ginecologie.

Medicul psihiatru Oana Diana Țîștea Marcoci este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. „Doamna doctor Țîștea Marcoci este director medical și în următoarea perioadă vom face demersurile legale în ceea ce privește ocuparea prin concurs a postului de director medical al spitalului”, a confirmat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Întrucât două concursuri pentru ocuparea unor posturi de medic șef au fost anulate din cauză că spitalul nu avea director medical, acestea vor fi reluate. „Acum avem îndeplinite condițiile pentru demararea concursurilor pentru ocuparea posturilor de medic șef al secțiilor Obstetrică-Ginecologie și Chirurgie II”, a precizat președintele Consiliului Județean Gorj.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here