Un nou dialog activ între studenţi, cadre didactice şi angajaţi la UCB

370

În cursul zilei de 23 iunie 2015, la sediul Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, s-a desfăşurat o nouă sesiune de informare în cadrul proiectului “Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Au fost prezenţi studenţi, absolvenţi UCB, oameni de afaceri şi cadre didactice.

Începând cu luna mai 2014 Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti în parteneriat cu Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu derulează proiectul “Construieşte-ţi o carieră de succes!”. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
A douăsprezecea sesiune de informare InfoStud, a avut loc miercuri 23 iunie, începând cu ora 12.00. “Au fost prezenţi studenţi, absolvenţi, cadre didactice care au studiat la noi şi oameni de afaceri”, a declarat Alin Stăncioiu, coordonator proiect U.C.B.

infos1Dezbateri importante
În cadrul reuniunilor InfoStud s-au organizat dezbateri privind importanţa consilierii şi orientării profesionale în vederea construirii unei cariere de succes.
La aceste întâlniri au fost invitaţi să participe studenţi de la specializarea: Ingineria şi Protecţia Mediului în Inginerie anul II şi anul III, absolvenţi din diferite promoţii de la specializări din domeniul ştiinţelor inginereşti, cadre didactice, persoane de succes din diferite companii.
De asemenea, a fost purtat un dialog interactiv cu studenţii despre procesul de muncă, lucrul în echipă, raporturile de muncă, studiu de caz privind activitatea economică.
infos3Campania InfoStud s-a derulat în sprijinul activităţii de consiliere şi orientare profesională prin care proiectul oferă membrilor grupului ţintă competenţe profesionale şi informaţii concrete despre aşteptările angajat-angajator, despre cadrul legal şi economic la care să se raporteze absolvenţii universităţii.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here