Un nou concurs, pentru ocuparea postului lui Gârbaciu

385

Concursul pentru şefia Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu se va relua. Asta deoarece dosarele celor trei candidaţi înscrişi au fost respinse pentru că au fost incomplete.

„În conformitate cu prevederile din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de management pentru Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu şi de soluţionare a contestaţiilor, instituţie publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj aprobat prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean, au fost verificate de către secretariatul comisiei de concurs documentele conţinute de dosarele de concurs depuse de candidaţii la concursul de management organizat pentru Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu. S-a constat, că au fost depuse 3 dosare de concurs însă în urma verificării documentelor existente, dosarele au fost incomplete candidaţii fiind astfel eliminaţi”, se arată în anunţul publicat pe site-ul Consiliului Judeţean Gorj.
Mandatul lui Gârbaciu a expirat în data de 30 iunie 2013, instituţia nemaiavând director de aproximativ două luni şi jumătate.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here