Un nou concurs pentru directorii de școli. Zeci de funcții, ocupate cu delegație, în Gorj

2082

Nu mai puțin de 52 de funcții de conducere sunt ocupate, cu delegație, în școlile din județul Gorj. Este vorba de directorii care nu au promovat concursul organizat la sfârșitul anului trecut.
Pentru aceștia se va organiza o nouă etapă de concurs, care va începe pe 17 ianuarie. Cei care trec de probe vor putea fi numiți în 18 aprilie, a anunțat marți ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în cadrul dezbaterii de la Palatul Cotroceni privind lansarea raportului despre „Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile”.
Ministrul a mai anunțat că în prima etapă, care s-a încheiat în decembrie, au fost ocupate doar 60% dintre posturile scoase la concurs.
În Gorj au promovat concursul 103 directori și directori adjuncți, cea mai mare notă fiind obținută de directoarea liceului din Novaci.
În municipiul Târgu-Jiu, Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu”, Liceul Teologic, Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” și Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” au directori numiți cu delegație.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here