Un miner de la Cariera Lupoaia, în stare gravă la Spitalul din Craiova!

9546

Mircea Almariei, salariat al Carierei Lupoaia, a fost internat în această dimineața la Spitalul Motru, deoarece făcuse la domiciliul său, din localitate, un AVC. Pacientul a fost ținut la Motru până când i s-a acceptat transferul la Spitalul Județean nr. 1 Craiova, în Secția de Neurologie. La Craiova, familia susține, că pacientul a intrat în comă, după ce a fost mutat la un alt etaj unde erau suspecții de COVID, medicii refuzând să intervină chirurgical până când pacientului nu i se făcea testul de coronavirus.

Pacientul de 50 de ani a întrat în comă, după accidentul vascular cerebral suferit, spune liderul de sindicat de la Lupoaia, Nicu Bunoaica, care a intervenit, azi, până la premierul Orban și la ministrul Sănătății pentru salvarea membrului său de sindicat.

,, Am sunat la premierul Orban, care a vorbit cu ministrul Sănătății pentru minerul de la CEO, internat la Craiova. Am sunat la Burlan, la Weber și la alții, cerând ajutor, pentru că nu mi se pare normal ca tratamentul acestui pacient să nu fie același cu a mitropolitului pentru care medicii s-au dat peste cap. Colegul nostru este în comă și nu se poate interveni, deocamdată, chirurgical pentru el. Medicii de la Craiova îl au sub observație după intervențiile mele, deși inițial îl abandonaseră la etajul 4 al unității medicale, la suspecții de COVID. Ne rugăm pentru el deoarece starea în care se află este foarte gravă”, a spus Nicu Bunoaica, care este alături de familia salariatului CEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here