Un milion de euro pentru hrana asistaților DGASPC Gorj

615

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a alocat peste 4,3 milioane lei pentru achiziția hranei beneficiarilor de asistență socială.

În total sunt opt centre de zi și rezidențiale care beneficiază de mâncare preparată în sistem catering. Este vorba de unitățile de asistență socială din Târgu-Jiu, Târgu-Cărbunești, Suseni și Dobrița.
Pentru atribuirea contractului, instituția din subordinea Consiliului Județean Gorj organizează o licitație deschisă, într-o singură etapă, online, finalizată printr-un acord-cadru cu un singur furnizor.
Contractul se va încheia pe o perioadă de 12 luni.
„Cantități minime acord cadru: 14.462 porții. Cantități maxime acord cadru: 175.259 porții. Cantități cel mai mic contract subsecvent (1 lună): 14.462 porții,. Cantități cel mai mare contract subsecvent (3luni): 43.660 porții. Valoarea maximă estimată a celui mai mare contract subsecvent (3 luni): 1.084.243,38 lei fără TVA. Valoarea maximă estimată a acordului cadru (12 luni): 4.350.483,29 lei fără TVA. Frecvența de atribuire a contractelor subsecvente: maxim 12 contracte subsecvente, încheiate la un interval de minim 1 lună”, potrivit caietului de sarcini.
Mâncare se va livra la sediul beneficiarilor, de două ori pe zi. Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 19 iulie.

Alocație majorată
Consiliul Județean Gorj a aprobat, luni, majorarea de la 16 la 22 de lei a alocației zilnice de hrană a copiilor și tinerilor aflați în centrele rezidențiale de asistență socială din județ. Pentru persoanele adulte, alocația este de 30 de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here