Un medic veterinar în Consiliul Județean

2723

Gorjul are un nou consilier județean. Tribunalul Gorj a validat joi, 23 iunie, mandatul medicului veterinar Vasilica Șerban. Aceasta ocupă postul lăsat liber de social-democratul Gabriel Giorgi, promovat în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.
„Admite cererea. Validează mandatul candidatului declarat supleant pe lista Partidului Social Democrat, de către Biroul Electoral Județean de Circumscripție nr.20 Gorj, respectiv mandatul doamnei Șerban Vasilica. Executorie. Prezenta se comunică Prefectului Județului Gorj și Secretarului General al județului Gorj, conform art.172 raportat la art.114 din OUG nr.57/2019. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței, astăzi, 23.06.2022”, a decis o instanță a Tribunalului Gorj.
În urmă cu doi ani, Vasilica Șerban ocupa a treia poziție la Senat pe lista PSD Gorj, după Cristinel Rujan și Ciprian Florescu. Doar primul a ajuns parlamentar, fostul prefect Florescu fiind promovat la începutul anului la Autoritatea Națională pentru Cetățenie.
Mai mulți social-democrați au renunțat la mandatele de aleși locali după ce au fost promovați în funcții importante la București sau pe plan județean.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here