Un luptător de la SAS, câștigătorul concursului pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj

738

Victor Tuhașu, un poliţist de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS), a câștigat, sâmbătă, concursul pentru postul de purtător de cuvânt (ofiţer specialist I) al IPJ Gorj. Acesta a obținut nota 9.70 la testul scris.

Victor Tuhașu a făcut primele declarații după concurs, pentru Gorjeanul.
,,Lucrez ca agent de Poliție, în cadrul IPJ Gorj de zece ani. Mi-am desfășurat activitatea în cadrul Postului de Poliție Bustuchin, la începutul carierei, între 2009-2011, după aceea am susținut un examen pentru a lucra în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Gorj. Din 2012, până în prezent mi-am desfășurat activitatea acolo. Întotdeauna am admirat această activitate a purtătorului de cuvânt, consider că este o funcție onorantă pentru oricare polițist să-și reprezinte organizația, este o posibilitate de a promova în carieră. Am considerat că este o oportunitate. O să-mi dau toată străduința să reprezint instituția cât mai bine, cum am făcut-o și ca subofițer. Sincer, nu am avut emoții, pentru că nu aveam nimic de pierdut. M-am pregătit cât de bine am considerat eu, cât de mult am putut”, a declarat Victor Tuhașu.
La examen a participat și actualul purtător de cuvânt al instituției, Miruna Prejbeanu, care a primit 9.25, după ce la proba practică aceasta a reușit să obțină cea mai mare notă, 8.72. În total, zece candidați au susținut testul scris. Inițial, s-au înscris peste 30 de persoane la concurs.
,,Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul obţinut la proba scrisă se pot depune la Direcţia Management Resurse Umane din IGPR în termen de 24 de ore de la afişare. Candidaţii pot contesta numai notele la propriile lucrări. (…) Nota finală reprezintă nota obţinută la proba scrisă. Sunt declarați <<admis>> candidaţii care au obţinut notele cele mai mari, la proba scrisă, în ordinea descrescătoare a notei finale, în limita posturilor pentru care s-a organizat concursul, potrivit opţiunii formulate”, potrivit unui comunicat al IGPR.
Cel mai probabil, IPJ Gorj va avea doi purtători de cuvânt, iar Victor Tuhașu și Miruna Prejbeanu vor face echipă și vor asigura relaţiile cu mass-media.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here