Un lăcătuș mecanic de la Cariera Peșteana a făcut infarct la finalul schimbului I

4093

Marin Caplea, lăcătuș mecanic la Cariera Peșteana, a murit, astăzi, la locul de muncă. Salariatul muncea de 28 de ani în minerit iar în urma cu doua luni de zile suferise o operație la un picior. Nu era căsătorit, spun colegii de muncă care susțin că acestuia i s-a făcut rău la locul de muncă, la finalul schimbului unu. Salariatul avea 48 de ani.

Acesta mai era alături de un coleg lângă banda transportoare când l-a anunțat pe acesta că îi este rău. Până să ajungă la el o ambulanță, șeful de schimb și personalul medical, Marin nu mai avea puls. Colegii de muncă ai acestuia sunt șocați de tristă veste și transmit condoleanțe.

Nu este însă săptămână fara un deces în rândul personalului CEO, fapt care ar trebui sa fie un semnal de alarmă pentru administrația companiei.

Dosar de cercetare de către ITM

„Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis dosar de cercetare a evenimentului mortal, după ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, angajat ca lăcătuș mecanic în cadrul unei unități miniere de pe raza comunei Bâlteni și-a pierdut viața la locul de muncă. Victima a acuzat brusc o stare de rău și a căzut din picioare. La faţa locului s-au deplasat doi inspectori de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă pentru a stabili împrejurările şi cauzele care au determinat producerea evenimentului, precum și măsurile care se impun a fi luate în perioada următoare”, a transmis ITM Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here