Un kit unghii – de ce este alegerea ideală pentru orice femeie?

1123

Unghiile estetice și îngrijite sunt cartea de vizită a oricărei femei. Din păcate, îngrijirea mâinilor și a unghiilor tale nu este doar consumatoare de timp, ci și foarte costisitoare. De obicei, în acest scop sunt necesare vizite frecvente la o cosmeticiană, ceea ce generează în cele din urmă cheltuieli foarte mari. O alternativă foarte tentantă poate fi să-ți faci singură o manichiură cu ojă semipermanentă acasă. Este dificil? Contrar aparențelor, nu atât de mult pe cât ai putea crede. Verifică mai jos cum poți avea mereu o manichiură perfectă.

Kit unghii – cum îl alegi și ce ar trebui să conțină?

Pentru a începe să-ți faci singură unghiile și să te îngrijești de aspectul mâinilor tale, ai nevoie de puțină determinare și, bineînțeles, de un kit unghii potrivit. Vei găsi pe piață o selecție largă de truse de unghii, astfel încât să poți găsi cu ușurință ceva pentru tine.

Un set unghii este o achiziție care se va amortiza destul de repede. În funcție de echipamentul pe care îl alegi, costurile vor fi amortizate după doar câteva manichiuri realizate la domiciliu. Mai mult, nu trebuie sa te limitezi la programul cosmeticienei tale – poți să îți realizezi o manichiură cu ojă semipermanentă oricând vrei.

După cum a fost menționat deja, vei găsi pe piață o varietate de truse de unghii. Acestea includ, printre altele: kituri de început, adică seturi destinate începătoarelor sau pentru avansate, cu mai multe accesorii, precum și seturi în care poți alege singură toate elementele. Amintește-ți, dacă este posibil, să eviți kit-urile de la companii care nu au o mare reputație pe piață. Costul achiziționării unui astfel de set poate fi foarte tentant, dar produsele pe care le conține vor fi de calitate scăzută.


Unul dintre elementele de bază la care ar trebui să acorzi atenție este conținutul unui kit unghii. Dacă ești în căutarea unui set practic, merită să verifici dacă include:

  • Base coat și top coat, de preferință de aceeași marcă,
  • Lacuri de unghii semipermanente( cu cât sunt mai multe, cu atât mai multe stiluri poți crea) Pentru a începe, doar câteva culori sunt suficiente,
  • Degresant, care îți permite să cureți corect suprafața unghiei,
  • Un agent de îndepărtare a lacului
  • Tampoane de bumbac( chiar și 50 de bucăți sunt suficiente pentru început)
  • Pile de lustruit, cu ajutorul cărora vei putea să lustruiești unghiile înainte de a aplica primul strat,
  • Diferite pile pentru a modela corect unghiile.

Merită să cumperi un kit unghii sau să cumperi separat produsele?

Nu poate exista decât un singur răspuns la această întrebare – bineînțeles că da! Un kit unghii are o mulțime de avantaje, iar după câteva încercări îți vei putea crea compozițiile de vis pentru orice ocazie, scrie Nails Up.

Manichiura semipermanentă durează aproximativ 3-4 săptămâni, dar având propriul kit acasă, nimic nu te poate reține să nu schimbi aspectul unghiilor tale o dată la câteva zile. Doar caută acum setul de unghii de vis și începe-ți aventura cu manichiura cu gel în propria ta casă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here