Un job pentru tinerii fără diplomă de BAC

1746

Tinerilor le este din ce în ce mai greu să se angajeze în ultima perioadă. Angajatorii cer fel și fel de specializări, diplome, dar și experiență. Există însă un job unde tinerii pot merge și fără experiență și fără diplomă de bacalaureat și unde salariul depășește multe alte venituri din România, relatează Antena 3.

Se caută însoțitori de zbor! În special după ce companiile aeriene au fost forțate să concedieze o bună parte din personal în ultimii doi ani. Doritorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani, 12 clase absolvite și mulți bani. Mai exact, între 1.500 și 2.600 de euro pentru a-și plăti cursurile de pregătire.

Acestea durează între trei și șapte săptămâni, în urma cărora cursanții trebuie să susțină un examen. Dacă îl trec, sunt liberi să își caute de muncă.

”Nevoia este foarte mare. Noi avem un parteneriat cu un operator aerian și cursanții școlii noastre au prioritate la angajare. Noi suntem norocoși că am prins parteneriatul ăsta dar în general ei depun CV-ul când aud de anumite posturi disponibile”,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here