Un gorjean, regizor artistic la teatrul din Botoșani

696

Gorjeanul Andrei Măjeri, considerat unul dintre cei mai importanți regizori ai generației sale, s-a angajat, înainte de Crăciun, la teatrul din Botoșani, ca regizor artistic.
„Aveam mare nevoie să mă leg de un loc, să pot reveni cu frecvență într-o familie artistică. Să trag la mal când nu mai știu de ce navighez. Mi s-a arătat tocmai aici, departe de locurile mele predilecte, în singurul județ în care nu mai fusesem. Am luat-o ca un semn bun. Începuturile sunt mereu pline de necunoscute și frici, dar suscită o atracție de nestăvilit. Plec la drum cu teamă și fascinație, cu dorință și responsabilitate”, a anunțat Andrei Măjeri, pe pagina sa de Facebook.
Tânărul născut în anul 1990, în orașul Novaci, a absolvit, în 2012, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, tot aici urmând și masterul.
Locuiește în București, dar montează spectacole în întreaga țară. A colaborat cu teatrele naționale din Cluj, București și Craiova, teatrele municipale din Baia-Mare, Turda sau Târgu-Jiu, precum și cele mai cunoscute teatre independente din București.
Debutul său regizoral a avut loc la Teatrul Maghiar de Stat Cluj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here