Un gorjean, omul lui Ponta pentru Primăria Capitalei

1186

Gorjeanul Ioan Sîrbu, fost director al Spitalului Militar Central şi ex-şef al Direcţiei Medicale a Armatei, va fi candidatul Pro București 2020 pentru Primăria Capitalei.

Ioan Sîrbu s-a născut la data de 17 octombrie 1958, în localitatea Piscuri din judeţul Gorj. Acesta este cetățean de onoare al comunei Plopșoru. „Generalul medic prof. univ. dr. Ioan Sîrbu este ctitor al „Monumentului Rezistenţei Anticomuniste” din satul Piscuri, dezvelit în vara anului 2005, în cadrul unui amplu şi emoţionant ceremonial militar şi religios”, se arată pe site-ul Primăriei Plopșoru.
„Vin la primărie nu doar pentru că primăria are nevoie de sănătate astăzi, ci pentru că eu în viaţa mea, de 40 de ani, ofer sănătate şi în ultima perioadă am administrat sănătate. Am condus şi Direcţia Medicală a Armatei care gestionează întreg cadrul medical militar. (…) Printr-o administraţie puternică, responsabilă, unită vom reuşi să facem lucrul acesta, să facem din capitala României o capitală europeană în adevăratul sens al cuvântului, o capitală în care să ne simţim securizaţi, o capitală în care sănătatea să ne fie protejată, să fie curat. De aceea am ales să candidez şi să fiu primarul dumneavoastră. Eu sunt omul faptelor. Mie mi-a plăcut să construiesc, să fac lucruri”, a declarat generalul Ioan Sîrbu. Ponta a precizat că Alianţa Pro București 2020 îşi propune să ofere o alternativă la Primăria Generală. „Candidatul nostru la Primăria Capitalei este generalul Ioan Sîrbu. Este poate mai mult ca niciodată nevoie de cineva în București care să nu facă politică, o persoană care aproape un deceniu a condus unul dintre spitalele de marcă din România. Are o experiență medicală și administrativă importantă și e o persoană cu care Alianța București 2020 încearcă să creeze o alternativă. Cred că obligația noastră a fost să creăm o alternativă”, a precizat Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here