Un fost pandur critică fotbalul românesc: “E din ce în ce mai rău”

206

Înfrângerea Astrei în faţa Stelei, l-a iritat teribil pe fostul jucător al Pandurilor, Cristi Săpunaru. Cunoscut drept un fotbalist temperamental, Săpunaru şi-a exprimat dezgustul pentru situaţia actuală din fotbalul autohton. Starea gazonului pare să fi amplificat nemulţumirea fundaşului de 32 de ani, care a spus că în Arena Naţională s-au investit în zadar zeci de miloane de euro: “Ce mi-e stadionul ăsta, ce mi-e stadionul de la Giurgiu. Sunt la fel. N-ați văzut ce teren prost?! Am investit zeci de milioane de euro și nu avem un teren în România. Ar trebui să se trezească toți de pe la televizor pentru că am ajuns unde am ajuns.Vă întrebați de ce nu mai vin jucători de prima mână în România? E din ce în ce mai rău. Nu sunt eu în măsură să vorbesc. Poate după ce mă voi retrage, voi putea face ceva pentru fotbalul ăsta”, a declarat Săpunaru.
Până atunci, apărătorul giurgiuvenilor ar putea suporta sancţiuni disciplinare după un conflict avut cu oficialul Stelei, Meme Stoica. Acesta l-a bruscat pe managerul bucureştenilor în minutele de final ale partidei din weekend. “M-a deranjat că s-a dus să se interpună între jucătorii noştri şi arbitru. Să-şi vadă de echipa lor, nu să intre să creeze scandal. S-a dorit să iasă această scânteie”, a spus Săpunaru.
Acesta nu este la primul incident cu roş-albaştrii. În martie, pe când juca la Pandurii, la un meci cu Steaua, a fost aproape să urce în tribunele de la Severin după un schimb de replici cu fanii adverşi.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here