Un fost lider de partid din Motru a decedat în Spitalul COVID Târgu Cărbunești!

8287

Ion Cojocaru, fostul președinte al ALDE Motru, trecut la PPU SL în vara acestui an, a decedat astăzi în timp ce se află internat în Spitalul Târgu Cărbunești, unitate suport COVID, loc în care se afla sub tratament după ce a contactat virusul. Fostul ales local nu a răspuns la tratamentul administrat deși s-au încercat imposibilul pentru acesta iar ieri se luase în calcul un transfer al acestuia la un spital din București.

Cojocaru suferea de un cancer pe care îl ținea sub control făcând tratamente de specialitate asta și pentru că zona afectată nu putea fi operabilă, spun apropiați ai acestuia.

Politicianul s-a consumat mult în campania electorală, ieșind în public deși avea o imunitate scăzută. La începutul lunii octombrie a dat primele semne că are boala iar cu puține zile în urmă a ajuns la spitalul COVID cu o stare a sănătății mult deteriorate.

Cojocaru era administrator al SC COMIS SRL, unitate din Motru.

Foștii colegi din CL Motru transmit condoleanțe familiei îndoliate. Fostul om politic va fi înmormântat conform rigorilor aplicate decedaților de Coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here