Un fermier din Crușeț cere aprobare să intre în greva foamei la Târgu-Jiu

422

Toma Vasile, fermier din comuna Crușeț, s-a adresat, săptămâna trecută, cu o cerere Primăriei Târgu-Jiu, solicitând să i se aprobe intrarea pe 20 iulie în greva foamei în fața Prefecturii Gorj. Omul este revoltat, deoarece a pierdut o investiție de 500.000 euro, acesta realizând o fabrică de procesare legume-fructe, un depozit și solarii pentru cultivarea legumelor pe o suprafață de 5000 de mp, dar i-a fost refuzat, în mod incorect, susține acesta, ajutorul de tomate.
“Deși am completat cererea pentru ajutorul de tomate acesta mi-a fost respins pe motiv că aș fi greșit ștampila unei facturi, fapt pe care eu îl consider neînsemnat. De asemenea, vreau să scot în evidență faptul că nu numai nu sunt sprijinit și încurajat să fac să funcționeze fabrica, sunt chiar împiedicat să fac asta de către Direcția Agricolă și de alte instituții plătite din bani publici, care ar trebui să încurajeze acest tip de investiții”, susține cetățeanul în sesizarea sa.
Reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu urmează să pună în discuție solicitarea fermierului, rămânând să aprobe sau nu cererea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here