Un fax, ultimul contact între demisionara Mirela Constantin şi „Doina Gorjului”

290

În cursul zilei de 17 februarie, solista Mirela Constantin a demisionat de la Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului, a confirmat primirea demisiei prin fax şi spune că era de aşteptat să se întâmple acest lucru. Mai mult decât atât, Porumbel a precizat că plecarea Mirelei Constantin nu afectează deloc „Doina Gorjului”.

De ieri, Mirela Constantin nu mai este membră a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Conducerea Ansamblului se aştepta ca solista să demisioneze, fapt ce s-a şi întâmplat în cursul zilei de luni. „Mirela Constantin şi-a dat demisia de la „Doina Gorjului”; am primit demisia ei prin fax, acum. Era de aşteptat că va demisiona”, a menţionat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

„Plecarea ei ne afectează cât o pişcătură de purice”
Gheorghe Porumbel, directorul „Doinei Gorjului” spune că la ora actuală Ansamblul are 12 solişti, cu tot cu cei care sunt în regim de colaborare. Astfel, el consideră că plecare Mirelei Constantin nu va afecta cu nimic activitatea ansamblului. „La câte talente sunt în Gorj, plecarea Mirelei Constantin ne afectează cât pişcătura de purice”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.
Mirela Constantin s-a născut pe 12 martie 1987 în orăşelul Bălceşti din judeţul Vâlcea. În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Contantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Secţia Flaut. În anul 2007 a devenit solistă profesionistă şi membră a renumitului Ansamblu Artistic Profesionist “Doina Gorjului”, fapt ce a dus la o ascendenţă profesională importantă pentru cariera ei.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Mirela sa nu iti para rau ca ai plecat de la Doina Gorjului ca nu are de ce?
    La ce conducator e in frunte se duce pe apa simbetei totul.Domnilor din conducerea consiliului judetean schimbati-l pe Porumbel ,lasa-ti-l sa zboare………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here