Un drum îl opreşte pe Greblă să fie foarte mulţumit de activitatea sa

280

grebla 005 insSenatorul PSD, Toni Mihail Greblă, a prezentat vineri presei un bilanţ al activităţii sale pe anul în curs. Greblă şi-a prezentat opiniile în legătură cu felul în care înaintează economic România. “Încheiem un an foarte dificil, un an în care reluarea creşterii economice a fost amânată, un an care este complex şi contradictoriu pe plan mondial şi pe plan european, un an în care, din păcate, România nu a fost prezentă la marile dezbateri unde se decide viitorul omenirii, a Europei în care ni se stabileşte şi nouă rolul şi locul.

Păstrăm aceiaşi atitudine de ţară marginală în Uniunea Europeană, avem o prezenţă slabă şi neconsistentă. Nu participăm nici la marile dezbateri şi nici nu reuşim, din păcate, să apărăm şi interesul naţional”, a declarat senatorul PSD.

Greblă a avut cuvinte pozitive însă pentru activitatea sa parlamentară. “În ceea ce mă priveşte, activitatea mea de parlamentar, într-un an prost atât economic cât şi politic, în care Puterea a căutat să ignore şi să marginalizeze Parlamentul, pot spune că am avut o activitate bună, am fost unul dintre parlamentarii cei mai activi. Am avizat şi am dat rapoarte la peste 700 de proiecte şi iniţiative legislative care apoi au fost prezentate în plen. Am avut spre 700 de intervenţii în plenul Senatului. Am fost consultat în ce priveşte marile decizii pe care le-a luat Senatul şi astfel pot spune că sunt mulţumit de activitatea mea”, a completat Greblă. Senatorul are o singură problemă, în urmă cu trei ani a promis electoratului din Gorj că va face cele necesare realizării unui drum de maximă importanţă pentru judeţul nostru. Din motive care nu au depins de persoana sa, acest proiect nu s-a realizat. “În ceea ce priveşte judeţul Gorj eu am promis şi ceva concret gorjenilor şi din ce am promis s-a îndeplinit tot. Cu o singură excepţie, drumul rapid care să ne lege de portul Calafat şi de Sebeş-Alba”, a conchis Greblă care continuă să facă demersuri pentru realizarea acestui drum.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here