Un deputat migrant de Gorj aduce mulţumiri votanţilor din Dolj

235

Ion Cupă, deputat ales pe un colegiu din judeţul Gorj, nu mai ştie cum să împace şi capra şi varza, dar şi alte “orătănii”. Astfel, dacă în Parlamentul României acesta se presupune că reprezintă interesul gorjenilor care l-au ales ca deputat în 2012, toate bunurile sale imobiliare figurează în judeţul Mehedinţi, acolo unde are şi domiciliul, mai precis în municipiul Drobeta Turnu Severin, totuşi el a “tras” în campania pentru locale din postura de preşedinte al ALDE Dolj susţinând candidaţii acestui partid la fotoliul de primar pentru alegerile ce au avut loc duminică, 5 iunie.
Deşi pare-se că a uitat de votanţii gorjeni care l-au trimis în Parlamentul României cu un mandat valabil pentru legislatura 2012-2016, inclusiv slaba sa prezenţă în Gorj fiind criticată de alegători şi nu numai, Ion Cupă a mulţumit, ieri, public, pe pagina sa de Facebook, tuturor colegilor din ALDE Dolj care au participat la alegerile locale: “Mulţumesc tuturor celor aproape 13.000 de doljeni care au votat pentru ALDE. Votul vostru nu este un vot pierdut. Pentru o organizaţie politică tânără cum este ALDE Dolj clasarea pe locul trei în judeţ este un lucru menit să ne dea speranţe pentru viitor. Cu toţii am fi dorit o notă mai mare la acest prim examen electoral. Cu toţii însă trebuie să învăţăm din lecţiile de viaţă pe care ni le-a dat această competiţie. Să învăţăm să fim mai riguroşi cu noi înşine, mai solidari între noi şi în primul rând mai atenţi la ceea ce aşteaptă oamenii de la noi. Şi mult mai vigilenţi în a ne apăra voturile din urnă… Vom face o analiză corectă a acestor alegeri. Vom merge mai departe şi ne vom pregăti mai bine pentru marele examen din toamnă. Un gând bun pentru toţi cei care, în interiorul partidului şi în afara lui au fost, cu adevărat, alături de noi!”.
Cupă a fost ales deputat în urmă cu patru ani în circumscripţia electorală nr. 20 din judeţul Gorj, pe colegiul uninominal nr. 1. Acesta a intrat în Parlament reprezentând PD-L, din aprilie 2013 şi până în iulie 2014 a fost membru PNL, ulterior devenind independent, iar mai apoi a aderat la Partidul Liberal Reformator pentru ca în prezent să ajungă la conducerea filialei judeţene a ALDE Dolj.
Izabella Molnar

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here