Umaniștii din județ, campanie în peste 40 de localități gorjene

1540
Echipa umaniștilor din Gorj  își continuă campania electorală, întâlnindu-se cu cetățenii din peste 40 de localități din județ.
”PUSL Gorj mulțumește tuturor concetățenilor din cele peste 43 de localități (4 orase si 39 de comune) pentru amabilitatea și deschiderea la dialog care o manifestă la interacțiunea cu echipele noastre.
Acum, aproape de jumătatea companiei electorale, în Gorj, putem constata că există o mare dorință de schimbare în acest Județ, se dorește ca clasa politică care va administra Gorjul să fie alcătuită din altfel de oameni, oameni cu suflu nou, cu respect, corectitudine și dăruită față de societatea în care trăiesc.
Mulțumesc tuturor colegilor care sau alăturat (în scurtul timp, de doar 3 luni de la formare) echipei,familiei PUSL Gorj și care sunt demni, onești în trecutul și-n prezentul lor!
Demnitatea, onoarea și adevărul ne vor caracteriza și pe vitor, indiferent de rezultatul acestor alegeri locale.Eu vă garantez că ne veți găsi pe aceiași baricada cu aceleași calități și principii”, a transmis liderul PUSL Gorj, Dumitru Miroiu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here