UM Sadu a primit banii pentru retehnologizare

647

Banii necesari pentru retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu, peste 21 de milioane de lei, au fost virați în contul unității.
„21.255.000 de lei au fost virați în contul Uzinei Mecanice Sadu. Aceste sume destinate majorării de capital vor fi folosite pentru retehnologizarea unității și îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați. Partidul Național Liberal a demonstrat, încă o dată, că înțelege importanța strategică a acestei unități, diferența între noi și PSD fiind aceea că ei mint că fac, iar noi chiar facem. Încă din vară, reprezentanții PSD mințeau oamenii că au intrat banii în contul UM Sadu, în septembrie chiar dădeau asigurări că au demarat achizițiile de echipamente și că s-a făcut majorarea de capital, în condițiile în care știau că nu erau îndeplinite condițiile legale pentru realizarea acestei majorări, iar banii nu fuseseră virați”, anunță PNL Gorj, într-un comunicat de presă.
Banii au fost virați zilele trecute de Ministerul Economiei, iar marți dimineața au ajuns în conturile UM Sadu.
„UM Sadu are acum bani pentru retehnologizare. Suma de 21.255.000 lei a intrat în contul unității, bani pentru majorarea de capital. Primul meu amendament din acest mandat de deputat a fost acordarea finanțării pentru Sadu. În timp ce PSD a dus de nas locuitorii acestui oraș, Guvernul PNL înțelege importanța acestei unități strategice”, a declarat președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here