Ultimul examen pentru panduri

227

După ce a fost încercată serios şi în 2018, echipa Pandurii Târgu Jiu termină cu fruntea sus anul din punct de vedere sportiv. Ultimul meci al elevilor lui Adrian Bogoi se dispută la Piteşti, pe terenul unei formaţii cu pretenţii la primele locuri, FC Argeş. Vizitatorii pornesc, fără dubii, din postura de outsideri, având în vedere că mai mulţi fotbalişti importanţi sunt indisponibili pentru jocul de astăzi. “Este un meci de campionat pe care noi îl abordăm cu optimism, chiar dacă în ultima perioadă ne confruntăm cu foarte multe suspendări şi accidentări. Nu ne vom putea baza pe Cotolan, Brânzan, Konate, Milenco, Dănăricu şi Pîrvulescu. Cu toate acestea, am aşteptări mari de la cei care îi vor înlocui. Avem bătăi de cap, dar nu cred că este neapărat un handicap, cei care sunt în lot sper să evolueze destul de bine, să înlocuiască cu brio aceşti jucători care nu pot evolua şi, dintre ei, să găsim soluţii şi în viitor pentru echipă. Piteştiul se luptă pentru primele trei locuri, sunt sigur că vor avea drept de promovare la finalul sezonului, acesta este obiectivul lor”, a declarat antrenorul Pandurilor, Adrian Bogoi. Pentru tehnicianul gorjenilor va fi un meci special, ţinând cont că a evoluat cinci sezoane în Trivale, alături de fotbalişti importanţi. “Întâlnesc fosta mea echipă, unde am evoluat ca jucător cinci ani de zile, cu nişte colegi extraordinari, o echipă cu adevărat fantastică, numai dacă spun câteva nume: Adi Mutu, Jean Barbu, Paul Codrea, Vali Năstase, jucători care au ajuns la mari cluburi şi la echipa naţională a ţării, sunt jucători care au evoluat şi în străinătate. Cu tot respectul pentru jucătorii de acum de la FC Argeş, nu există comparaţie cu ce era atunci”, a afirmat Bogoi. Antrenorul Pandurilor a mai spus că nu vrea un cadou de la Moş Nicolae, ci de la acţionari sau oficiali ai echipei. “Moş Nicolae să ne dea sănătate, cadouri trebuie să ne facă acţionarii, cei de la club. Îi aşteptăm”, a sus principalul trupei gorjene.

Săndoi: “Ar fi păcat să nu încheiem cu o victorie”
Gazdele de astăzi vin după două eşecuri consecutive, iar antrenorul Emil Săndoi vrea să spele imaginea lăsată de argeşeni în ultimele partide. Antrenorul piteştenilor este convins că alb-violeţii pot obţine un succes în faţa propriilor suporteri. “În ultimele două etape, rezultatele obţinute nu au fost pe măsura aşteptărilor noastre. Ele nu reflectă valoarea echipei FC Argeş, dar astfel de momente apar în viaţa fiecărei echipe mai devreme sau mai târziu. Avem şi noi greşelile noastre pe care ni le asumăm, însă şi terenurile ne-au dezavantajat. Cu Pandurii ne propunem să facem un joc pragmatic, aşa cum s-a întâmplat în majoritatea partidelor disputate până acum. Să nu uităm că am obţinut rezultate pozitive cu aproape toate echipele din fruntea clasamentului. Întâlnim o echipă care a început campionatul foarte bine, o formaţie cu câteva individualităţi care au făcut diferenţa, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne trecem în cont cele trei puncte puse în joc. Am demonstrat deseori pe parcursul acestei părţi că suntem o echipă care ştie să joace şi la rezultat, dar şi o formaţie care ştie să facă şi spectacol. Ar fi păcat să nu încheiem această parte a sezonului cu o victorie. Am încredere deplină în băieţii noştri”, a declarat Săndoi. De aceeaşi părere a fost şi Raul Costin, căpitanul “vulturilor”.“Trebuie să fim puternici şi să demonstrăm că a fost un simplu accident ultimul meci pierdut la scor nemeritat, 0-4, cu CS Baloteşti.  Scorul nu reflectă nimic din ce s-a petrecut pe teren. Am jucat pe un gazon foarte greu, cu multe gropi, îngheţat. Ne propunem ca în ultimul meci să terminăm victorioşi pentru a ne apropia de podium.   Şi să nu uităm că doar ultima impresie contează”, a spus jucătorul Argeşului. Partida de pe Stadionul “Nicolae Dobrin” se joacă de la ora 17.30.

 Pîrvulescu ar vrea să plece
Golgheterul Pandurilor, Nicolae Pîrvulescu (22 de ani), cel care a reuşit 12 goluri în acest sezon pentru Pandurii se gândeşte serios la plecare. Fotbalistul consideră că nu mai poate progresa la trupa gorjeană, iar forma prin care trece l-ar recomanda pentru un transfer. “Mă gândesc serios să plec, în fotbal anii trec repede, simt că pot să mai cresc şi nu ştiu cât de mult pot să mai cresc la Pandurii.  Îmi doresc să ajung la o echipă mai bună, dacă Pandurii nu îşi va reveni din punct de vedere financiar.  Sunt sub contract cu Pandurii. Nu ştiu dacă o să mă lase, dar eu îmi doresc să plec.  Dacă nu o să reuşesc, o să joc pe aceeaşi linie, iar din vară o să vedem dacă voi continua la Pandurii sau merg mai sus”, a  spus “Nicki” la Radio Infinit.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here